Review: Kruidvat professional make-up kwasten

Ik ben niet super goed in make-up. Ik weet er eigenlijk best weinig van. Ik probeer het wel steeds en kijk uren lang naar Nikkietutorials. Raak obsessed met elk make-up product wat ik goed vind en kan uren lang rondlopen in make-up winkels. Ik vind kwasten altijd best prijzig, maar ik vind ze zo mooi dat ik het niet kon laten om ze te kopen. Ik heb al wel een aantal kwasten, maar die van de kruidvat professional lijn zagen er goed uit, dus ik besloot er 2 te kopen. ( Dat er 20% korting was hielp ook mee.) Ik heb nummer 12, een vlinderpenseel, en ik heb nummer 06, een blusherkwast. Ik heb ze gekocht omdat ik ze nodig had en deze er mooi uit zagen, want zoals ik al zei, zo veel verstand heb ik er niet van, maar toch laat ik vandaag mijn mening er over weten.

DSC00117
Kruidvat professional kwasten. ( nummer 12 boven (4,99), nummer 06 onder (5,99))

Als eerste ga ik het vlinderpenseel uitproberen. Ik vind hem ten eerste er mooi uit zien, en hij is ook heel zacht, maar wel stevig.  Ik gebruik deze kwast om mijn bronzer aan te brengen en hij kan de bronzer goed blenden. Ik vind dit een top product, en het gaat sowieso mijn oude bronzerkwast vervangen.

Ik dacht in eerste instantie dat dit een stippling brush was, maar op de kwast zelf staat dat het voor je blush is en op de verpakking staat dat je het ook kunt gebruiken voor je highlighter. Ik heb het getest voor mijn blush en dat ging prima, maar hij deed niks anders dan mijn oude blush kwast. Dus toen ben ik hem gebruiken als foundation stippling brush. Dit ging super! Het duurde natuurlijk wel langer dan met mijn vingers omdat je echt moet stippen, en niet moet strepen, maar het geeft een super natuurlijk effect. Het laat ook geen strepen achter doordat je stipt en ik vind het een veel mooier effect geven dan dat ik het met mijn vingers doe. Dus deze ga ik in plaats voor mijn blush, voor mijn foundation gebruiken, ook al is dit misschien niet helemaal de bedoeling, het werkt perfect.

Ik ben zeer tevreden over deze twee producten, wat ik niet zo verwacht had. Het zijn natuurlijk gewoon Kruidvat kwasten en de Kruidvat is niet gespecialiseerd in make-up kwasten. De volgende keer als ik kwasten nodig heb zal ik naar de Kruidvat gaan, want de prijs is ook nog relatief goedkoop en je krijgt er veel voor terug!

DSC00127

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s